Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

divendres, 27 de juliol del 2012

REUTILITZAR ESTÀ DE MODA

Sí, reutilitzar està de moda... I QUE DURI!!!
Us deixo un recull d'imatges que he anat recopilant des de fa un temps amb l'eix comú de donar una segona-tercera-quarta oportunitat a productes del nostre dia a dia. La idea, reduïr al màxim l'impacte medi-ambiental que anem generant.
Disfruteu-les que són molt boniques! 














Sento no poder-vos dir d'on provenen les imatges, moltes són extretes del facebook on tampoc hi constava l'enllaç original.
Ah! I jo també vaig fer un projecte-tutorial una mica desastrós. Si voleu recordar-lo i veure com el meu dit sagna, cliqueu AQUI

dilluns, 23 de juliol del 2012

BOSSA AMB ANSA LLARGA PER LA LETÍCIA

 La Letícia de VIGOLET CREACIONS es va passar per la paradeta del Mercat d'Art Jove per Sant Joan i vam estar parlant de com podríem adaptar una de les meves bosses amb dues anses i dues butxaques al seu gust. M'agrada molt quan em feu propostes! En surten coses molt interessants!
Ella hi volia una sola ansa, més llarga per poder-se-la penjar creuada i, en comptes d'una tanca, dues tanques per tal de que quedés l'interior més protegit. La tela me la va donar a la meva elecció.
I aqui el resultat. 
Li vaig donar fa uns dies, a ella li va agradar, espero que a vosaltres també :)






dimarts, 17 de juliol del 2012

MOMENTS FANTÀSTICS

El Ricard fa una estona que és al nostre llit, diu que té mal de panxa. Em sembla, però, que vol reposar: Al matí hem anat a la piscina i no ha parat. Tant de bo només necessiti estirar-se i veure una mica la tele :)
La Paula, ha anat a la seva habitació, ella ja ho fa això: S'asseu al pupitre i omple papers i papers: Escriu, retalla, dibuixa, enganxa i quan li sembla, torna a escriure, torna a retallar, torna a enganxar... Però avui, no treballa per ella: S'ha presentat davant del Ricard i li ha regalat aquestes titelles. Són precioses! 
M'ha mirat i m'ha dit: Mama, es perquè es curi més aviat.
En moments així, es para el món i l'alegria et recorre tot el cos. 
S'han fet un petó i m'he hagut de frenar per no fer-los una abraçada als dos (era el seu moment).
Definitivament, l'Emilio i jo no ho estem fent tant malament :)



No em podia estar d'explicar-vos-ho però ara me'n vaig a seguir disfrutant d'aquests fills tant fantàstics que tinc. Quins sort la meva!

divendres, 13 de juliol del 2012

BOSSA PER LA PILAR

Fruit de la casualitat, de les ganes d'entendre's i d'una afició comuna pel teixir/cosir vaig conèixer la Pilar. Fa un temps, em va encomanar una bossa de mà per portar-hi "les seves labores" com diu ella. Dimecres passat li vaig poder donar i estic contentíssima perquè li va agradar. Vaig passar una mica de vergonya però em va omplir d'orgull que la ensenyés a totes les del grup que ens trobem els dimecres per teixir (bé, jo no teixexo, jo cuso, brodo)... 
I el que més em satisfà és que servirà per transportar aquests amigurumis tant preciosos que fa! Moltes gràcies Pilar!!!!






La tela, com la majoria, d'Ikea.
El forro, com m'agrada, de quadrets grisos i blancs.
La tanca, mb un botó reciclat i antic. Preciós! (Era l'únic que tenia, no us n'enamoreu).
Les butxaques, dues d'exteriors i una d'interior.
Una cinta per portar-hi enganxades les claus, amb un mosquetó, i trobar-les a la primera.

dimarts, 10 de juliol del 2012

LA MARIA FA ANYS... PERÒ QUANTS?

Quan tens alguna d'aquelles amigues que sempre, sempre hi són (tot i que, nena, des de que estàs prenyada, tens un humor!) no et sap gens de greu quedar-te fins a les tantes de la nit (què hi farem, sempre vaig a última hora, jo!) per poder-li fer un regal per celebrar el seu aniversari.
La vaig anar a veure amb els nens i ens els vam trobar netejant el cotxet de la Laia, que aviat naixerà. Amb una mica de sort el mateix dia que jo, i així mai me n'oblidaré.
Guapeta del meu cor, tot i que no em facis cafè (espera't a que pareixis que no te'm treuràs de sobre!), tot i que els diumenges a la tarda sigui una odissea veure't, tot i que tinguis mal despertar (sobretot a l'hora de la migddiada) i et queixis per tot... tens tantíssimes coses bones que no sé què faria sense tu.
I tot i que ni sabia els anys que feies, tot i que em passo dies sense preguntar com et trobes, tot i que et gasti bromes que no et fan gràcia... Ja ho saps: T'estimo molt!!!!!!







diumenge, 8 de juliol del 2012

CARTERA-POLSERA CASTELLERA

Ja fa un temps que la Pili em va insinuar que les carteres-polseres que venia fent fins llavors es podien adaptar al públic adult. Sobretot, per als/les castellers i castelleres. Em va semblar una idea boníssima i, molt més després del que devia, he fet la primera.
Aquesta, evidentment, és per la Pili, per la idea i per la paciència.
Reversibles, amb velcro per obrir i tancar i amb una butxaca on poder-hi guardar els calés :)






Les venc a 8€ (tant les d'adults com les de canalla) però si em faciliteu la roba de la camisa (així de pas donem ús a aquelles que s'han quedat velles, petites...) costarà 6€.
També podem donar un nou ús a aquelles camises d'una diada especial per vosaltres :)

dijous, 5 de juliol del 2012

QUAN TREBALLAR, SOVINT, ÉS UN PLAER

Com deia avui  la meva companya de Refugi: "No dejéis, que este mundo roto, estropee vuestra sonrisa" .

Quan passes el dia amb ells/elles s'estrenyen vincles. Quan reps una abraçada espontània d'ells/es el cor se t'enxampla. Quan un d'ells t'ofereix el seu entrepà se't fa petit l'estómac però te'l menjaries a petons. Quan veus un petit progrés et sents partícep d'una inmensa fortuna.

Quan anem pel mateix camí, tot  i entrebancar-nos tres-quatre-cinc vegades amb la mateixa pedra, tot i voler desisitir, et sents part del conjunt més desafinat però més afí que et puguis imaginar.



diumenge, 1 de juliol del 2012

SAMARRETES PEL PAU I LA BRUNA






Una comanda que em va fer la Montse per un parell de germanets. Espero que a la Eli li agradin molt! :)