Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dilluns, 26 de gener del 2015

CISTELLA ÈLIA

A mitja setmana ja us vaig fer un avançament del que publicaria avui. No me'n vaig poder estar perquè aquesta cistella fa un muuuunt de temps que la tenia feta però no us la podia ensenyar perquè encara no l'havia entregat.
Era un regalet, que junt amb l'Anna, li volíem fer a l'Èlia, la filla de la Sílvia, la nostra companya de feina.
Aquesta setmana passada, per fi hem trobat una estoneta per coincidir les tres (de moment la criatura va sense agenda) i ens hem entendrit davant l'Èlia, que és moníssima i no plora gaire (a mi em va rondinar una mica, però).
Enhorabona Martina, Sílvia i Raül per tenir l'Èlia com a nou membre de la vostra súper-família! :)





La cistella es composava de:
- Girafa Pita
- Manteta de cintes
- Tovalloleta 
- Pitet petit
- Pitet bandana
- Bossa multi-usos

La tela és d'IKEA, la tinc des de fa un temps i m'encanta! Me'n queda un bon retall així que si us animeu, ja sabeu :)

SI VOLEU VEURE ALTRES CISTELLES DE NAIXEMENT CLIQUEU AQUÍ I SI VOLEU SABER COM HO PODEM FER PER PERSONALITZAR-LES CLIQUEU AQUÍ


diumenge, 18 de gener del 2015

CORONA ANA

Ja fa un temps que la vaig fer aquesta corona per l'Ana. Me la va encomanar la Montse, la mare del Joel per regalar. La Montse és una tia molt simpàtica, es fa agradable fer tractes amb ella :)

Em va demanar que la corona no fos tant acolorida com les que tinc costum de fer, que ho fes combinant roses i marrons. I així es com va quedar:





diumenge, 11 de gener del 2015

CISTELLA GIL

Aquest any el propòsit de Filtrant... (almenys el que es pot explicar) és publicar, com a poc, un cop per setmana, els diumenges, per exemple. Provaré que així sigui, i aprofitaré per ensenyar-vos coses que aniré fent però també, creacions antigues que m'han quedat adormides.

Aquest és el cas d'avui perquè ja fa mooooolts dies que vam anar a Montblanc a conèixer al Gil, el petit de la Júlia i el Diego. Més maco! (com la mare). I més pinxo! (com el pare) :)

Aquesta va ser la cistella que els vam regalar:




SI VOLEU VEURE ALTRES CISTELLES DE NAIXEMENT CLIQUEU AQUÍ I SI VOLEU SABER COM HO PODEM FER PER PERSONALITZAR-LES CLIQUEU AQUÍ


dijous, 8 de gener del 2015

UN DESIG...

Que els dies de Nadal us hagin servit per retrobar-vos amb vosaltres mateixes i amb qui estimeu. Que el 2015 us brindi oportunitats per seguir fent-ho.
Una mica entrat l'any, però mai és tard pels bons desitjos :)