Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dilluns, 18 d’abril de 2011

UN LLIBRE - HERVÉ TULLETQuan vaig veure que Kireei dedicava una entrada completa a aquest llibre vaig pensar: Ha de ser bo per trons!
la veritat és que la portada ja em causava una forta atracció, simple i colorista, però va ser veure el vídeo i em vaig enamorar totalment. Vaig estar investigant sobre l'autor, que desconeixia, i em vaig declarar fan absoluta de l'Hervé Tullet (no em digueu que només el nom de l'autor ja és dolçament encantador). I em vaig guardar al disc dur del meu cervellet (tant ple últimament però sempre amb un petit raconet reservat a desar-hi grans descobriments) aquest nom, aquest títol, aquests colors.
Ahir, mentres passejavem per la botiga del CosmoCaixa el vaig veure i, imagineu-vos-ho, no me'n vaig poder estar. Vaig somriure i vaig dir: Cap a casa, noi! I tot i que estava envoltat d'altres llibre de l'Hervé (ara ja no poso el cognom perquè, per mi, ja és col·lega... unilateral, però m'és igual) no em va costar gens decidir-me: Avui aquest, poc a poc, els altres.
La Paula i el Ricard van escollir els seus regals (bones eleccions també, ja us les ensenyaré) i jo el vaig guardar dins de la bossa de paper sense que el veiéssin. En arribar a casa, vam seure els tres al sofà i vaig obrir el llibre "un llibre". Els seus ulls, grossos com són, es van obrir encara més i us poc donar la certesa que l'elecció va ser més que encertada. Us el recomanem perquè és divertit, perquè és educatiu, perquè és participatiu... Vaja, no us el podeu perdre!
Si algun dia, passejant, coincidiu amb ell i el fullegeu no us en podreu estar. Us n'enamorareu com hem fet nosaltres.

3 comentaris:

 1. M'apunto el nom del llibre! Gràcies per la recomanació!

  ResponElimina
 2. El dia que el Ricard el va portar a l'escola me'n vaig enamorar d'aquest llibre!
  Jo també desconeixia l'autor fins llavors, i ara buscant i posant el seu nom m'ha sortit aquesta entrada al bloc i m'ha fet molta gràcia.

  Llàstima que en català estan esgotats per ara, i quan li vaig dir al Ricard que m'agradava tant em va dir que ell no me'l donaria perquè li agradava molt...

  Seguiré buscant! ;)

  ResponElimina