Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

diumenge, 17 de juliol del 2011

BOSSA AMB DUES BUTXAQUES I BOSSETA MULTI-ÚS

Aquesta és la comanda que em van fer les famílies de la classe del Ricard per a la mestra de la classe de la Sàlvia, la Núria.
És una comanda molt especial:
Primer, perquè, la Núria és una noia estupenda que no només ha cuidat al meu fill aquest curs -cuidar és ben poca cosa al costat del que fan als Tabalets- sinó que l'ha ensenyat a créixer prenent les seves pròpies decisons com a coneixedor dels seus interessos i les seves aptituds. Jo només tinc paraules d'agraïment per ella i per tot l'equip.
I segon, i en tant que la persona que l'havia de rebre és especial, volia fer servir una roba especial: Aquesta roba me la va comprar la meva àvia quan era petita per un vestit per mi que no va arribar a fer. L'altre dia me la va regalar. Me n'he guardat un tros ben gros per fer-me alguna cosa per mi. Estarà contenta, l'àvia, quan li ensenyi.



El regal consistia en una bossa, amb dues butxaques al davant i una bosseta multi-ús.



No us imagineu per quantes coses es poden fer servir aquestes bossetes! A casa tots en tenim unes quantes: Per a les ulleres de sol dels nens, pels medicaments de la Paula, per la màquina de depilar meva -quina putada això d'haver-se de depilar!-, per la Nintendo i el carregador, per les joguines quan anem al metge...
Vaig decidir afegir-hi una cinta que ens serveix per dues coses: Una: Per poder penjar-la del penja-robes. Dues: Per enganxar-hi un petit mosquetó i poder-la penjar dels pantalons: Pots portar les quatre coses que necessites amb les mans lliures. Jo la faig servir moltíssim! ;)



Tant les bosses de penjar de l'espatlla (amb anses llargues, per descomptat) com les bossetes muti-ús són de roba de loneta i es poden rentar.



Tant una cosa com l'altra ho podreu trobar al Firagost (brrrrrrrrrrrrrrr... quins nervis! Queda poquíssim!) o me'n podeu encarregar. Ja ho sabeu, dissenyem-ho junts/es. La bosseta multi-ús val 8 € sense mosquetó i 8'5€ amb mosquetó. La bossa, 25€.



2 comentaris:

  1. Ets una màquina de treballar. Et desitjo molt d'èxit a la Firagost; tot i que molts ja sabem que el tens garantit.
    Una abraçada i una felicitació per aquesta creativitat que no et deixa estar mai quieta!!!

    ResponElimina
  2. Xulíssimes!!!!
    (ja et buscaré per la Firagost!!! ;^) i ens saludem per fi!!!!!!)

    ResponElimina