Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dimecres, 17 d’agost del 2011

CAMINEN CAP A ELLS

Avui he tingut una agradable sorpresa, bé, diverses: Per una banda vaig rebent comentaris a l'entrada del sorteig de les 15.000 visites ( recordeu que, si voleu deixar un comentari cal que cliqueu AQUI abans del 31 d'agost). Moltíssimes gràcies per les vostres paraules amables, és molt recomfortant rebre el vostre suport.

Però, per altra banda, el que m'ha fet veritable il·lusió és que un d'aquests comentaris vingués de la Gisela.  Però no només s'ha quedat amb un comentari si no que m'ha dedicat una entrada al seu bloc!
La Gisela té un bloc... no sé com dir-ho... tendre? Sí! molt tendre!!! Es diu "Caminem cap a vosaltres" i, en ell, parla de moltes coses: De l'escrapbooking, de patchwork, de manualitats... Però sobretot, sobretot, d'un procés d'adopció que fa un quant temps que dura però que sembla que ara, per fi, ella i l'August, ja li veuen la llum. Aviat, aviat (segur, Gisela!) podran tenir en braços els seus dos bessonets preciosos, un nen i una nena!

Moltíssimes gràcies per les teves paraules, Gisela! Em fa gràcia que després d'haver treballat juntes, ara ens comuniquem per aqui. I em fa ràbia que el destí no ens depari alguna ocasió per coincidir. Aquesta ocasió me la reservo però per, ben aviat, trobar-nos tu i amb les teves dues feres i jo amb les meves dues.
Com dius en la teva capçalera:  Pas a pas, arribarem fins al vostre costat... I ja queda molt poc!
Petonassos, guapos!

1 comentari:

  1. Uau........... tinc molt poca estoneta per dinar, ja que a la feina només em dónen 1 horeta, però tot i així intento posar-me "una mica" al dia dels missatges i blocs, i nenaaaa!!! Que aquesta no me l'esperava... i m'has emocionat molt!!! ;^)

    Gràcies guapíssima!!!

    Espero veure't aviat, que tinc mooooltes ganes de fer-te una abraçada molt gran!!!!!

    ResponElimina