Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dijous, 10 de novembre del 2011

ESQUELET PELS ESQUELETS




Un dia, buscant inspiració sobre les webs (i, perquè no dir-ho, morint-me d'enveja per la capacitat organitzativa d'algunes) vaig trobar-me amb el tutorial d'aquest esquelet. Des del moment en que el vaig veure vaig pensar que l'havia de fer per la classe de la Paula, que és la dels ESQUELETS i quan li vaig explicar va estar molt contenta.


El vaig acabar fa un parell de dies i ens ha passat una cosa ben curiosa: Resulta que l'esquelet (que encara no té nom) ha resultat que és màgic. Que quan la Paula es despista es mou de lloc, s'amaga i apareix en els llocs més inversemblants. Tanta és la seva màgia que ahir a la tarda, a la tornada de l'escola, la Paula el va trobar sobre el seu llit amb una carta al seu costat. El remitent hi deia: Classe dels Esquelets, escola Enxaneta.

Una cosa ben flipant! 


Avui la Paula ho ha portat a la classe, dins una bossa decorada per ella mateixa. Em pregunto què deu explicar aquesta carta.... ;)

 









1 comentari:

  1. lovely. I hope you will share a photo in my Flickr group--Beeper Bebe Projects Made by You. Find it here: http://www.flickr.com/groups/1273351@N21/

    ResponElimina