Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dilluns, 2 d’abril de 2012

TEMEDOY... UN INTERCANVI!

Tot un honor per mi que el primer intercanvi de FILTRANT... PER LÍDIA hagi estat amb la Gemma de TEMEDOY!
La vaig conèixer a través de la Paloma d'ENTRENAPSICOLS (últimament, la Paloma, em fa descobrir racons interesantíssims!)... Es veu que coincideixen en un curs de costura a Casa Sagnier que imparteix la CATERINA PÉREZ, les molt punyeteres! :)
I així va néixer el seu intercanvi. I va i resulta que ho expliquen a tothom, i va i jo que m'apunto el tanto i, aquí em teniu, amb un preciós GLOTÓN dels que fa la Gemma:És tant bonic, està tant ben fet i m'agrada tantíssim que no sé si seré capaç de donar-li una utilitat :) 
Res de posar-lo al "bolso"! 
Aquest glotón ninja es mereix un racó privilegiat en algun espai de casa nostra.

I és que de TEMEDOY, a part de sentiments, surten peces molt originals. Us recomano que visiteu la seva WEB: Hi trobareu els GLOTÓN(s), i els MINI-TÚ que són unes nines personalitzades molt boniques i currades. I moltes altres coses: No us ho podeu perdre!!!

Per la meva banda, jo els vaig fer arribar unes banderoles personalitzades. Li robo la foto del seu bloc i us les ensenyo ja que jo no vaig tenir temps de fotografiar-les:


Si voleu llegir totes les paraules boniques que em va dedicar la Gemma en el seu bloc (moltíssimes gràcies, guapa!) podeu clicar AQUI

1 comentari:

  1. Ohh! preciós.
    Ha sigut un plaer fer el trueque amb tu!!
    Mil gràcies

    Gemma

    ResponElimina