Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dilluns, 4 de juny del 2012

CURS DE COSTURA... DE SOMNI! (amb Caterina Pérez i Kireei)

Quan fa un temps vaig veure anunciat a KIREEI (el meu bloc per referència) aquest cartell d'aquest curs un desig es va remoure en el meu interior: València? Costura? Cap de setmana? Els nens? Caterina Pérez?
Ho havia de lligar tot per poder anar-hi!

I ho vaig aconseguir! I va arribar el passat divendres. I la Paula i jo, nervioses però contentes dalt del tren ens preguntàvem com seria aquella experiència, aquella escapada femenina. I dalt del vagó mateix vam veure una noia amb un somriure dolç que ens mirava: Era la Caterina!! :)


Cansades del viatge vam aterrar a la Casa El Somni. I tant que era un somni! Un espai immillorable, amb detalls cuidadíssims, amb la Berta al capdavant que ens ha tractat de manera exquisita: Les habitacions, l'exterior, el menjar, el tracte... La Cris no podia haver trobat un lloc millor. I que bonic va ser quan ens va rebre amb el número dos de la revista Kireei a les mans! Ja la tenim!! :)






FOTO: PAULA
FOTO: PAULA
Però tot i l'espectacularitat de la casa, els nervis seguien com papallones a la panxa: Serà un grup maco? Aprendrem moltes coses? En sabré prou?
Però en el mateix instant que la Caterina es va posar al capdavant de les classes i totes les noies, estupendes a més no poder, l'ambient es va relaxar i totes, com si ens haguéssim conegut, ens vam posar en mode-creatiu-ON i va ser fantàstic.
Biaixos, davantals, bosses reversibles, butxaques, aplicacions, frunzits, cremalleres, estoigs i una faldilla a mida per la Paula (prometo fer fotos per ensenyar-vos-ho!). Tot preciós! De la mà de les explicacions de la Caterina i del seu gust infinit en l'elecció de les teles. Sempre amb un somriure (inclús quan m'enxampava fent les coses no exactament com s'havien de fer) :)








FOTO: PAULA (De fet, ja es veu)
FOTO: PAULA

Resultat del curs? Una experiència única que guardaré en la memòria per sempre!
Moltes gràcies, nenes maques per la companyia, tant en les estones de feina com en les sobretaules: Núria, Eva, Izaro, Sunny, Mireia, Eva C., Montse. Gràcies Caterina per la dolçor i la calma que desprens. Gràcies, Cris, per la teva dedicació absoluta.

Seguim en contacte! :) Quan repetim?

FOTO: SUNNY

7 comentaris:

  1. nena, m'ha emocionat el post, qué bonic!!! me n'alegre molt de tot pletat. Petons.

    ResponElimina
  2. Mira que eres bonica.... Un besote enorme para ti y para Paula.

    ResponElimina
  3. nena!! ets més maca! quina emoció veure totes aquestes fotos! ens ho hem passat pipa :))))

    ...i digue-li a la paula de part meva que "quin bon ull"!!

    ResponElimina
  4. Unas fotos preciosas y espero que no te importe , he compartido tu post y lo he puesto en mi blog casaelsomni.blogspot.com
    Muchas gracias por venir y por los piropos , para mi atenderos a sido un placer.
    Besos,
    Berta

    ResponElimina
  5. Un post preciós, i amb unes paraules molt dolçes. Gracies a totes que hem conectat molt bé!

    ResponElimina
  6. Ooooooohhh! pero qué rebonica entrada! repetimos no ;)

    ResponElimina
  7. Preciós el que descrius, el lloc, i tot el que vau compartir. Enhorabona per trobar moments que ens fan sentir diferents, i felices. Caram la Paula, quin plaer viure al costat de la mare, tots aquests aprenentatges. Petonssssss wapes!!!

    ResponElimina