Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

diumenge, 31 de març del 2013

RETRAT D'UNA FAMÍLIA BONICA


Quint encant tenen aquestes fotos. Quan el moment era especial i no es podia repetir i tot i així quedaven precioses i naturals.
Jo no sé qui va ser el fotògraf però va saber captar l'afany de protecció del meu tiet cap a les seves germanes petites, la rialla "punyetera" i divertida de la meva padrineta Carme - la més gran -, la bondat i entrega de la mitjana, la Candela; la humilitat i l'amor a la família de la meva mare, a la falda del meu avi.
I els meus avis! Que bonics! Recordo poques coses del meu avi Antonio, el recordo seriós a l'hort i com li canviava la cara quan ens veia arribar a mi, al meu germà i tots els altres cosins. I la iaia María! Tant amorosa, sempre somrient. Recordo especialment aquell any quan vam anar amb tota la família a Aldeire :) Estaria tant contenta envoltada dels seus besnéts!


Aquests són ells passats uns anys, continuen igual de macos, d'units. No en conec d'altres amb més unió que ells i espero ser capaç de seguir sent-ho amb el meu germà per sempre. I espero ser capaç de transmetre aquest amor a la família als meus petits. Crec que, entre tots, ho estem fent, i molt bé!


1 comentari:

  1. Quina raó tens! Quan un veu fotos de fa anys pensa que qualsevol temps passat va ser millor.

    Fa temps que et segueixo i m'agrada el que fa fas.

    ResponElimina