Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

divendres, 7 de desembre del 2012

INTERCANVI AMB LADYCROCHET!

Fa uns dies vaig anar a Creativa: Cintes, teles, retallons, patrons... Tot preciós! El paradís de les crafters friquis com jo :)
Però el que em va fer més il·lusió del dia va ser trobar-me amb la Inge de Ladycrochet i intercanviar les nostres creacions. 
Perquè ho sapigueu, el ganxet i la mitja em tenen ben desesperada: M'encanten però no me'n surto. Potser una bufanda, com a molt. Però només punt del dret, agulles i llana doble i donant dos tombs a l'agulla ;) De ganxet, ni això: Apreto, apreto i m'estresso, m'estresso.
Així que intercanviar amb la Inge va ser més que un plaer, molt simpàtica. Em va portar un cistellet fet amb "trapillo" que faig servir moltíssim per anar guardant les eines mentre cuso i una funda per la poma moníssima! Com aquesta però en turquesa claret:
DEL BLOC DE LADYCROCHET
És preciosa!
I jo? Jo li vaig portar un elefant. Una nova creació que encara us he d'ensenyar, amb unes fotos decents i tal...
El seu és blau i amb les orelles de coloraines. Em va alegrar que em digués que li agradava i que li havia encertat el color. I em vaig sentir fatal per haver-li portat una cosa i ella a mi dos. Però a ella no em va semblar que li importès. Em va donar la sensació que és una persona molt càlida.
Aqui teniu la foto (feta per la Gemma) de la trobada:


Una anècdota: Sabeu com es reconeixen dues persones que no s'han vist mai? Per una bandolera de la Caterina Pérez! :)

1 comentari: