Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

diumenge, 15 de febrer de 2015

EL CONILL JOAN I UNA ENTRADA MOLT IMPORTANT

Avui faig una entrada ben diferent. Tot va començar un dia, no fa massa, escoltant una entrevista que feia en Basté a una doctora de Sant Joan de Déu que treballava amb la canalla (i les famílies) que pateix càncer infantil.
M'hagués agradat enllaçar-vos l'entrevista però no he sigut capaç de trobar-la. Si algú la va sentir i en recorda el dia, o el nom de la doctora, que m'ho digui i editaré l'entrada perquè tothom l'escolti. 
En recordo diverses coses però la més important, la que em va tocar més va ser que el càncer infantil no és el mateix que els adults. Quina obvietat! Doncs resulta que les cèl·lules actuen diferent en els adults (que ja estan formades però s'espatllen) que en els infants (que es creen a partir del creixement). Per això els experts prefereixen dir-ne càncer de creixement que càncer infantil. Perdoneu que ho expliqui així d'estar per casa però és com se'm va quedar el concepte.
El que va recalcar molt aquesta doctora és que és cabdal invertir diners en la investigació ja que calen estudiar els processos que fan aquestes cèl·lules i que qualsevol gest és imprtant. Va explicar una història d'unes polseres que van aconseguir molts diners que van anar a parar a la fundació de l'hospital i que van servir per poder seguir investigant.
Avui és 15 de febrer, dia Mundial del Càncer Infantil i em ve molt de gust fer un petit gest, i col·laborar amb aquesta causa:
Per això, vull  presentar-vos al conill Joan que és un enamorat de les flors (sobretot les grogues), del tè, de les carxofes i de la puntualitat.
Està fet amb molt d'amor, amb teles reciclades d'altres projectes. Amb dos botons com a ulls i unes cametes i orelletes llargues per sentir-ho tot i córrer molt. És un tio molt elegant i discret, una mica hipster i una mica gamberret. Tovet per fora i per dins. 


M'agradaria moltíssim que el conill Joan anés a viure a casa d'una família que li agradés el mateix que ell i que, a més, estigués disposada a donar l'import que considerés oportú per contribuir amb la causa de la investigació del càncer infantil.
Per això, a partir d'avui i fins diumenge 22 obro una subhasta. La persona o família que aportin més diners pel conill Joan serà qui se l'emportarà. Tots els beneficis que n'obtingui seran ingressats com a donatiu a OBRA SOCIAL SANT JOAN DE DÉU i em comprometo a ensenyar-vos un justificant de la realització d'aquest donatiu.
Com participar en aquesta subhasta? Deixant un comentari en aquesta entrada dient l'import del vostre donatiu i una adreça de correu electrònic per contactar amb vosaltres.
També podeu deixar un comentari encara que no vulgueu fer donatiu. Tot suma per una bona causa!
I, evidentment, no feu pujar l'import del donatiu si no esteu ben segurs de poder assumir-lo!
Més que mai, és clar, us demano que feu difusió d'aquesta entrada, a veure si, entre tots, aconseguim que molta gent conegui el conill Joan!
Mentrestant, ell espera fent de les seves:17 comentaris:

 1. Respostes
  1. Moltíssimes gràcies!!! Per la teva col.laboració i per ser valenta i començar!

   Elimina
 2. La Noèlia i la seva família pugen a 35€. Moltes gràcies macos!
  Quina il.lusió a hores d'ara haver aconseguit tants diners! :)

  ResponElimina
 3. Respostes
  1. Que guai Sergi! :)

   Elimina
  2. Apaaaa!!!! Que bé!!!! Això puja! Quina alegria!!! Sergi, deixa el teu mail, que pugui contactar amb tu si ets el màxim "pujador"

   Elimina
 4. Jo n'ofereixo 45!!!

  ResponElimina
 5. Soc la Julia, ofereixo 47!! jupona81@hotmail.com

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ostres, Júlia, moltíssimes gràcies per la teva generositat!!!!! :)

   Elimina
  2. Jiji avere si el puc adoptar pel meu futur nen!!!

   Elimina
 6. Sóc la Montse Milestels i n'ofereixo 50
  milestels@hotmail.com

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola família!!! Ahir a les 12 de la nit vaig tancar la subhasta del conill Joan. I gràcies a la Montse la magnífica xifra de 50€ anirà a parar a l'Obra Social de Sant Joan de Déu per lluitar contra el càncer infantil. Moltíssimes gràcies a la Montse, a tothom qui heu pujat, a tothom qui heu compartit, a tothom qui us heu interessat i comentat! Estic molt feliç!

   Elimina