Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dimarts, 6 de setembre de 2016

LA MOTXILLA-BOSSETA PER LA TANIT

La Tanit es fa tant gran! Sembla ahir que vaig fer-li la seva cistella de naixement i, mireu per on, la seva padrina la Sílvia, em va demanar -un altre cop! Gràcies maca!- un encàrrec d'una motxilla per aquesta bellesa de fillola.
A l'escola de la Tanit li van dir que no podia portar la motxilla típica, que havia de ser una bosseta però entre la Sílvia i jo vam pensar aquesta mena d'híbrid que estava a mig camí entre una cosa i l'altra.
Així que a la típica bosseta de muda que vinc fent d'un temps cap aquí, la que es tanca amb cordons, hi vaig afegir una peça a dalt per engrandir-la una mica i, de la mateixa roba, unes nanses graduables per quan la Tanit surti de l'escola la pugui portar ella mateixa. A conjunt, una gran banda al centre amb el seu nom brodat, ben gros :)
Ja fa uns dies que la Sílvia li va donar la motxilla i la Tanit i tant ella com la seva mare, la dolça Marina, van estar molt contentes... Ja ho veureu a les fotos!
Voleu veure com va quedar? Mireu!

COM SEMPRE, UNES CINTES DECORATIVES PER DONAR PERSONALITAT

EL NOM BRODAT, POC A POC I AMB MOLTA ESTIMA

DETALL DE LA PEÇA SUPERIOR, PER ON PASSEN ELS CORDONS

ETIQUETA UABI SAVI I TANCAMENTS PER LES NANSESI aquí us ensenyo la boniquíssima Tanit amb la seva padrina Sílvia el dia que li va regalar la motxilla-bosseta:
 I vosaltres, necessiteu una bosseta com aquesta per les vostres criatures? Recordeu: teles personalitzables, com sempre a Uabi Savi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada