Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

diumenge, 4 de setembre del 2016

UN MUNT DE BOSSETES MULTI-ÚS...

Bon vespre! 
Suposo que moltes ja esteu acabant el preparatius per la tornada a l'escola. Per si sou com jo, de les que anem tard, avui us vull ensenyar aquestes bossetes multi-ús tant súper úniques!
Com veureu he combinat la roba de la bossa en sí amb la roba de la nansa i un tireta de cinta decorativa. M'agraden aquestes combinacions impossibles, en les que diries que no pot quedar bé de cap manera però, després, la bossa confeccionada acaba tenint un toc únic i original.
Us animeu? 
Penseu que poden servir per l'esmorzar, per la muda... I també per les joguines quan aneu en cotxe, pels medicaments quan la canalla es refreda... Nosaltres, a casa, les fem servir dia sí, dia també :)
La nansa que porten serveix tant com per penjar com per portar-la pel canell i inclús, amb un mosquetó, penjar-la al cinturó. 
Totes les que us ensenyo estan disponibles així que sí us enamoreu d'alguna (tot en aquest món és possible...) no dubteu en fer-m'ho saber. Ah! Per cert! Moltes d'elles tenen el pitet bandana a conjunt així que ho podeu completar si voleu per fer un regalet o, que coi, per la vostra canalleta ;)
El preu de cadascuna és de 10 euros. 

















Per qualsevol cosa, contacteu amb mi via: lidiamonesp@gmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada