Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dimarts, 14 de febrer de 2017

CISTELLA ABRIL

Em sento molt valorada per la Laura. Sempre li agraden les coses que faig i està pendent del que cuso i del que explico. I és de les que llegeix el bloc i tot! Amb el temps, ja són diverses cistelles les que m'ha encomanat però aquesta que us ensenyo és una mica diferent.
Aquesta que veureu me la va encomanar el seu fill, el Saüc, que estava impacient per fer-li un regal a la seva cosineta Abril que estava a punt de néixer. Ho volia tenir tot a punt per poder anar a l'hospital, cistella en mà, a donar-li una benvinguda ben càlida i amorosa.
I així va ser, ja fa uns mesos, com la Laura li va donar el paper protagonista al seu petit. I és que ser cosí gran és un paper súper important! I de per vida! 
Tots els que en tenim, de cosins grans (jo 4 exactament i un de petit) podríem explicar mil històries, no? Doncs aquesta, probablement, la del Saüc i l'Abril, serà la primera d'una llarga i bonica llista d'anècdotes. 

La cistella es composava de:
- Unes banderoles amb el nom per penjar a l'habitació
- Un pitet bandana
- Una cinta pel xumet
- Un conill Fidel
- Una girafa Pita
- Una bosseta multi-ús
- Una caseta
- Un fermall per la mare 
(Cliqueu AQUÍ per veure les característiques de cada element)
Com veieu, tota la cistella combina tres teles diferents: una de quadrets groga, una de topets lila i una de flors una mica més fosca, que li dóna molta personalitat.


La veritat és que, un cop més, em fa molt feliç ser part d'aquestes històries tant boniques i vull agraïr al Saüc que em deixés treure el cap a la seva primera trobada amb la seva cosina bonica.

SI VOLEU VEURE ALTRES CISTELLES DE NAIXEMENT CLIQUEU AQUÍ I SI VOLEU SABER COM HO PODEM FER PER PERSONALITZAR-LES CLIQUEU AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada