Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dijous, 2 de febrer de 2017

CISTELLA COLLA VELLA PEL JOAN

Durant les festes de Nadal vaig estar cosint diverses cistelles. Les vaig gaudir moltíssim però aquesta especialment ja que vaig anar combinant la roba de la camisa de la colla amb la de mocador de casteller i amb una de blanca. També em va permetre afegir-hi unes cintes negres bastant rústiques, a l'estil d'una faixa, i estampar el nom del Joan al canviador.
Quina llàstima que el dia d'entrega de la cistella no em quedés bateria a la càmera de fotos i les hagués de fer amb el mòbil! Com veureu són bastant tristes però espero que pugueu captar el detall i la estima amb la que vaig treballar.

Aquí la cistella completa amb els seus components:
- Una Girafa Pita amb una banda de roba de camisa i de l'altra de mocador de casteller. Cintes negres.
- Un canviador enrotllable. Roba de casteller a l'exterior i cotó orgànic a l'interior. Per dins una boata toveta. Nom estampat a l'exterior. Cintes negres per lligar-lo.
- Cinta de xumet. Roba de camisa a l'exterior i de mocador a l'interior. Tancaments de clips blancs i cinta decorativa negra.
- Manteta de cintes. Amb totes les teles combinades. Interior de rus i cintes a conjunt.
- Pitet bandana amb roba de mocador de casteller. Per ser ben vallenc a tota hora i en tota ocasió! Tancament de clip blanc,
- Bossa multi-ús. Amb roba de camisa i ansa de mocador. Un imprescindible!


Moltíssimes gràcies Rosa per la teva comanda i la teva confiança. Estic segura que el Joan i la seva família lluiran aquesta cistella amb total orgull rosat.

SI VOLEU VEURE ALTRES CISTELLES DE NAIXEMENT CLIQUEU AQUÍ I SI VOLEU SABER COM HO PODEM FER PER PERSONALITZAR-LES CLIQUEU AQUÍ.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada