Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

divendres, 19 de novembre del 2010

LA CANALLA VEU, LA CANALLA FA

Ja sabeu que no acostumo a fer servir el bloc per altra cosa que no sigui explicar-vos coses dels Filtrants... o coses que faig amb els nens. Em guardo la llicència d'ensenyar-vos altres coses per ocasions especials. Aquesta n'és una.

M'ha arribat aquest vídeo, l'he trobat acollonant. Ens mostra, com si, de fet, ho haguéssim oblidat (cosa que potser és certa en part) que la canalla fa el que veu. Que els adults, abnegats per la nostra rutina, per les presses, per les obligacions, no pensem en ser referents. Com volem que els nostres infants siguin bones persones (que al cap i a la fi és el que importa en aquesta vida - ho recordem, no?-) si tenim actituds com les que es veuen en aquesta publicitat?

I direm: -Jo no les faig aquestes coses! És evident, mal aniriem, si aquestes fóssin conductes generalitzades!!! Però tots i totes tenim conductes que millorar, actes inconcients que generem fruit de mals moments. Òstia! Posem-nos les piles. sobretot els que tenim fills i filles, perquè ells prenen el nostre exemple, són (amb tota la seva personalitat, com no) marionetes que pengen dels fils de la nostra manera de ser. El que compta, és clar, és que aquests fils, un dia, així ha de ser, es trencaran i caldrà que elles i ells hagin après a moure's en aquesta vida.

2 comentaris:

  1. De vegades no ens adonem de la importància que té tot el que fem i diem per als nostres fills. Ells són com esponges i tot ho repeteixen. Aquest vídeo mostra, per desgràcia, la pura realitat.

    ResponElimina