Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dimarts, 29 de gener del 2013

ESTOIG PALOMA

A la Paloma d'Entrenapsicols, expertíssima en amigurumis, fa un temps, li vaig demanar un llop pel meu fill perquè així es diu la classe on va. Ella em va proposar que féssim un intercanvi i a mi em va semblar més que perfecte.
- Paloma, i què et faig jo?
- El que tu vulguis! 
De seguida vaig veure cap a on tirar! Tinc una roba vintage-total que ja he fet servir per algunes creacions que crec que li pot agradar. Combinada amb una tela a topets i un forro a quadres també taronges, una cremallera verda... El meu cap bullia! 
Però crec que al final he aconseguit un estoig Paloma-Paloma... O almenys això crec! De fet, ho sabré segur dijous quan li dóni i ella em dóni el llop (que segur que serà preciós)... O, potser sabré abans si li agrada o no si llegeix aquest post. Jo, per si de cas, no compartiré l'entrada al perfil de facebook fins dijous al vespre :)





Fent aquest estoig he recordat tant aquell cap de setmana de costura a la Casa el Somni! Quan de les mans de la entranyable Caterina Pérez se'm va obrir el món dels frunzits (no sé si es deu dir exactament així), les cremalleres, els estoigs amb forro (d'entre d'altres coses)... Va ser ella que em va acompanyar en la creació d'aquest: 

FOTO: CRIS CAMARENA
EXTRETA DE LA CRÒNICA DEL CAP DE SETMANA PUBLICADA A KIREEI

1 comentari:

  1. Ho he vist!!!!!! m'agrada molt!

    Aix, ara hem fa vergonya intercanviar-ho amb el nyiclis del llop que ha quedat!!

    ResponElimina